CO SE DĚJE?

Photo Diary aneb co se dělo v lednu?

Nový rok si žádá něco nového. Musím říct, že právě kategorie Photo Diary patří u mě u ostatních blogerek mezi oblíbené. Ráda se podívám na shrnutí měsíce, a proto jsem si říkala, že by to mohlo u mě bavit i vás. Sice dneska není úplně prvního, ale snad budete mít čtení na neděli.

Leden nepatří mezi moje oblíbené měsíce. Je to tím, že po Vánocích se neděje moc akcí, venku se brzy stmívá a ze sněhu je po dvou dnech břečka. Na hory většinou jezdím až později a leden je zasvěcen práci a plánování. V lednu jsme s Anetkou naplánovaly Paříž a ještě další cestu, ale o té raději až později 🙂 Leden byl pro mě ve znamení kaváren a velmi jsme si zamilovala kavárnu Typika, která je v Nuslích. O ní vám ještě řeknu později, protože brzy vyjde článek o kavárnách. Rozhodně vám ale doporučuji jej navštívit. Stejně jako o Monolok café, kam jsme zase zamířily s Anetkou a pak vyrazily na mega dlouhou procházku.

Po skoro půl roce jsme měli sraz s bývalými kolegy z práce, se kterými se výdáme jednou za čas, přijde nás většinou docela dost a já se vždycky vracím až k ránu. Výjimka nebyla ani letos, kdy jsme s Nelčou, která u mě spala, přišly v půl čtvrtý. Druhý den jsem vstávala s Verunkou na snídani a pak jela k babičce na oslavu, protože měla narozky, tak mě pak nepřekvapilo, že jsem večer šla spát snad v půl desátý. V lednu jsme také konečně zašla ke kadeřníkovi, kterého mi doporučila Kačka a jsem moc spokojená. Zatoužila jsem trochu po změně, takže jsem šla trochu do tmava a rozhodně v tom hodlám pokračovat. Teď už ale konec povídání a jdeme na fotky.

Typika coffee <3

Jája <3

 

Luisko <3

Čokoládový chilli cheeseecake pro mého kamaráda k narozeninám 🙂

<3

Zkoušení šatů naší nevěsty Kačenky <3

Typika coffee <3

Typika volume milion <3

Kavárenský pes Ron 🙂

Milovaný Monolok <3

S Anetkou <3

Typika 🙂

 

Buchty s povidly.. konečně se povedly <3

Nový hérstajl 😀

Typika s Verunkou <3

Typika 🙂

Cafefin se Šáruš <3

Coffee Corner Bakery <3

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět