CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v únoru?

Je neděle večer 1. března a já jsem dneska chtěla publikovat photo diary za únor. Už včera jsem si ale naordinovala celodenní válení a nicnedělání. A to jsem splnila na jedničku, protože jsem vstávala před dvanáctou a skoro celý odpoledne koukala na reality sho Love is blind. Vůbec si to ale nevyčítám a na photo diary se vrhám trochu později než jsem měla v plánu.

V únoru jsem si zamilovala hned dvě věci – jídlo a seriál. Mým favourite jídlem se staly banánové lívance podle mají Verunky s jogurtem, oříškovým máslem od aktinu a ovoce. Nemůžu bez toho být a klidně se vsadím, že jsem je v únoru měla skoro obden. Lívance zvládám i v požadovaném stavu bez lívanečníku a jsem na nich doslova závislá. Hádejte, co si zítra udělám k snídani? 🙂 Pak jsem si zamilovala seriál Miracle Workers s Danielem Radcliffem. Je to vtipný, krátký a za jeden den jsem zvládla celou sérii. A to chcete.

Jsem pořád nadšená z toho, že jsem zvládla cvčiti v takovém tempu, jako v lednu, i když mě zastavila na skoro čtrnáct dní rýma, kterou jsem zvládla nějak překonat. Jednou jsem šla cvičit i s ní a nedopadlo to dobře. Dvakrát jsem vyrazila se Šárkou pracovně na koncert Rybiček 48, ze kterých jsem dva pátky za sebou vrátila ve čtyři. Musím říct, že dlouho jsem takhle dlouho nespala. Jednu sobotu jsem se s Anet vypravila na super procházku, protože jsem s sebou měla Rejmi, takže jsem se prošli. Druhý den jsem s Rejmi vyrazila na skvělou snídani. Když mluvím o té snídani, tak byli jste už v dokonalé Etapě? O kavárnách jsem psala článek a Etapa tam hraje velkou roli, takže se určitě koukněte a nasajte tipy. S Hankou a Anetkou jsem zase rozjely tradici a budeme na snídani chodit k jedné z nás. Háňa nám připravila boží palačinky a hlavně jsem po strašně dlouhé době zase pokecely..

Valentýn mi jako každý rok byl totálně fuk, ale tentokrát jsem byl výjimečnej tím, že jsem u nás den před ním u nás před Óčkem uspořádali takovou fajn akci a rozdávali růže. A hlavně, že moji milovaní biatlonisty dojeli ve smíšených štafetách pro třetí místo na mistroství světa. To jsem byla nadšená a koupila si lístky na světový pohár do Nového města. Ale bohužel.. zrušeno. O tom až příště, teď mě to ještě pořád štve. Únor se nesel i ve znamení skvělých knížek – Vypravěčka od Jodi Picoult a Vděk od Delphine dee Vigan. A taky skvělý desky od Green Day. Miluju je, to ale už víte. A také Healty Talku s Andrejkou Mokrejšovou a Verunkou. Holky jsou prostě bohyně a jejich spojení je neskutečné. Jsem tak hrozně ráda, že toho mohu být součastí a péct tam a dělat Verunce catering. Poslední den v únoru měla moje milovaná  kolegyně Andrejka rozlučku a bylo to skvělý. Sice pár, důležitých, lidí chybělo, ale věřím, že to nebyla poslední společná akce. A že stejně jako s mou drahou Deniskou neskončí naše přátelství…

Vejce Benedict u nás v Modřanech

Slavíme první narozky našeho Óčko Black

Tahle knížka je neskutečná.. aneb jedno ráno v Etapě

Valentýn s Óčkem

Tohle je ono! Banánové lívance!!

Biatlon <3

Další skvělá kniha

Lui <3

Žofi

Snídaně u Hanky 🙂

Sedíte ve vinárně a najednou máte na klíně psa 😀

Bohyně <3 Andrejka a Veru

Andrejky rozlučka <3

<3

:))

Rejmi <3

Harlekýn.. recept na blogu 🙂

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět