CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v červnu?

Tak červen, to byla teda rychlovka. Každoročně je to měsíc, který miluju a který si skoro vždycky užiju. Není to jen tím, že mám narozeniny, ale i tím, že venku je hezky, v práci to je takové klidnější a je větší možnost chodit ven. Zkrátka takový pohodový měsíc, plný akce. A tenhle červen toho byl jasným důkazem.

Zkusím to vzít nějak rychleji a svižněji, ale nevím, zda se mi to povede, protože můj červen 2020 byl nabitý od začátku do konce. Začnu sportem, což u mě není moc obvyklé. V červnu jsem začala chodit na jógu ke skvělé Andy z FitFabu a musím říct, že jsem zaznamenala díky ní obrovský posun. Tím jak nás tam chodí méně se nám Andy může věnovat a opravovat a já konečně vidím nějaký posun. V červnu pořádala moje kamarádka Verunka jógový víkend kousek od Berouna a já jsem jí dělala takovou pomocnici. Hlavní instuktorkou byla Andrejka opět z FitFabu a bylo to skvělé. Byly jsme uprostřed přírody, nejbližšími sousedkami nám byly ovce a kozy, chodily jsem do přírody, vařily jednoduchá jídla, povídaly si, pily prosecco, ale řešily jsem i těžká a otevřená témata. Moc děkuji Verunce, že jsem mohla být součástí, Andrejce, že je tak úžasná a všem holkám, že vytvořily tak krásnou atmosféru. Tyhle víkendy, kdy jsem na úplně jiné vlně jsou tak skvělé, že se nemohu dočkat dalšího.

Od sportu se dostanu k jednomu velkému projektu, který jsem s mojí kamarádkou a kolegyní Markét rozjely. A to náš vlastní podcast CULTURE TALKS. Je to rozhovorový podcast, a i když mám před každým natáčením nervy, tak mě to moc baví. Skvělé je, že máme i dost pozitivních recenzí. Našimi prvními hosty byla Ivanka, naše moderátorka a autorka knížky Spermie v kelímku a Mari Prachařová, zpěvačka a influencerka. Holkám takhle ještě jednou moc děkuji a už teď se těším na další natáčení. Přestože to jsou nervy, tak ten výsledek za to stojí. Nezapomenu ale na natáčení prvního dílu, kdy jsem byla tak nervózní, že jsem skoro nemohla ani chodit a na nohy mě dostal jen drink a kafe s koláčem.

S Janičkou <3

 

Červen je pro mě zásadní i v tom, že mám narozeniny. Ty letošní bych normálně strávila na Rock for People, kam měli dorazit moji milovaní Green Day. Jenže korona zhatila všechny moje plány a já musela vymyslet náhradní program. A ten byl skvělý, protože jsem do Postupic pozvala svoje nejbližší kamarádky a skvěle to oslavily. Sice nám nevyšlo počasí a celý den pršelo, ale i tka to bylo skvělé. Druhý den to sice moc veselé nebylo, ale já zjistila, že mám tak skvělé kamarádky, že ani špatné počasí nevadí. S holkama jsme popily, na pánvi udělaly burgery a sýry a prostě to bylo totálně top.

Těch totálně top akcí bylo v červnu opravdu – posezením s Anet na Náplavce, procházka s Markét na trhu a prosseccem ve dvanáct dopoledne, pracovní party na lodi, procházka jen tak po Praze po ranní józe, pondělní pivo s Janičkou nebo jen tak obyčejné  dny, kdy se nedělo nic, co by stálo za řeč, a přesto to byly moje součástí měsíce června. Tenhle měsíc zkrátka stál za to a ve chvíli, kdy tohle vyjde, se budu chystat s Jančou a Kačkou do Brna na wellness, tak jsme si jistá, že i ten červenec bude veselý a pestrý, i když mě zatím nečeká žádná zahraniční dovolená.

 

Mom gin je zkrátka top <3

Tyhle chvíle stojí za to

Prosseco ve dvanáct? Nemám problém!

S Ivankou před natáčením prvního podcastu

Moje pracovní holky :))

A v červnu se pekla tvarohová bábovka

Coffee time <3

Praho, miluju tě!

Vyřízené, ale happy 🙂

Moje narozeninové holky <3 DĚKUJI!

Jóga víkend značka ideál

Výlet na rozhlednu 🙂

Díky za to!

Princezny.. vyřízené, ale happy 🙂 <3

Kámoška 🙂

Snídaně královen od Verunky

<3

… <3

Takový rána <3

V jednoduchosti je krása

To se prostě neokouká

Rána v Moving world

Jedna narozeninová <3

:))

Praha bez turistů <3

Baruš a drink 😀

Před prvním podcastem.. je nutné se uvolnit 😀

Conversky jsou znovu objevená láska <3

Jedna víkendová

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět