CO SE DĚJE?

Photo diary anew co se dělo v září?

Photo Diary za měsíc září tady je opět o trochu později, ale je to tím, že jsem se vrátila s nádherného jóga víkendu a padla jsem do postele na znak. Vtipné je, že i září jsem odstartovala jógovým víkendem. Tak se pojďme vrhnout na moje další měsíční shrnutí.

Tak a teď kde začít. Září bylo totiž pořádně nabitý, a i kdybych vám tady povídala jen o víkendech, bylo by to mega dlouhý. Tak já se to pokusím nějak rozumnět zkrátit. Na začátku měsíce jsem odjela na nádherný jóga víkend na Dívčí kámen. S Verunkou se znám už skoro rok, ale hrozně dlouho jsme se neviděli. Na víkendu jsem nikoho neznala, což byl opravdu velký výstup z mé komfortní zóny. Bylo nás tam třicet holek, jedly jsme čistě rostlinnou stravu, spaly v pokoji po sedmi, jógovaly, meditovaly, procházely se a užívaly si krásné babí léto. Zjistila jsem, že mi je v tomhle jóga světě hrozně dobře a že mi vlastně nevadí vyrazit někam, kde nikoho neznám. Za ty tři dny jsem si toho v hlavě dost srovnala a bylo to vážně hodně osvobozující.

O týden později měla moje úžasná kamarádka Markét rozlučku se svobodou. Holky jí naplánovaly vyzvednutí v limuzíně, promítání Přátel v soukromém kinu ve Vnitrobloku a následné posezení v klubu Balcony Bar s výhledem na Prahu. Škoda, že jsme to musely stihnout do půlnoci. Ale aspoň jsme to stihli, teď je situace diemetrálně jiná. No a týden po rozlučce byla svatba, která byla NÁDHERNÁ! Strašně jsme si to užily, zatancovaly si, pobrečely, prostě to bylo nádherné. Přijela jsem domů poměrně brzo, ale vzhledem k tomu, že jsem do sebe prosecco lila od rána, tak jsme byla v celkem veselé náladě.

Ale aby to nebylo jen o party, tak jsem i hezky poctivě chodila do práce, četla skvělý knížky, s Markét nahrávaly podcasty Culture Talks, jógovala a užívala si začátek podzimu. Musím říct, že mám tohle období docela ráda. Ne úplně takovou tu depresivní náladu, ale to, když můžu přijít domů, zachumlat se do svetrů, přečíst si knížku, zapálit svíčku, uvařit čaj. A taky miluji barevný listí a houby. S prací jsme měli ještě štěstí, že jsme stačili teambulding, na kterém jsme se i koupali v bazénu. A ještě poslední akce o které se musím zmínit, byl Prague Mussel Week, tedy festival mušlí, chcete-li slávek. My jsme si ten den s Janičkou daly cvičení, pak snídani v jedné kavárně kousek od našeho bydliště a večer jsme se šly přecepat vynikajícíma mušlema. Naposledy jsem je měla v Římě a panebože, musím zase brzo vyrazit.

Hrad Dívčí kámen

Pohodička 🙂

Poslední jóga snídaně

Skvělé místo Café Datel v Českých Budějovicích

Jedna výtahovka

Rozlučka <3

Rozlučka <3

Lui <3

Žofi má pohodu

<3

Poslední výtahovka v šatech

Novomanželé <3 Všechno nejlepší :)!

<3 <3

Kočička <3

<3

Party time 🙂

Holčičky 🙂

Rostou 🙂

Zlato 🙂

Podzim 🙂

Jedno odpoledne v kavárně Tvoje Máma 🙂

A jedno krásné ráno v Kavárně, co hledá jméno 🙂

A tohle bylo zase sobotní ráno 🙂

Festival mušlí <3

Happy Baruš 🙂

<3

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět