CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v říjnu?

Tak jsme tam, kde jsme byli na jaře. Je tada další karanténa, další nouzový stav, další špatné zprávy ohledně koronaviru. Nevím, jak vy, ale já jsem z těch všech zpráv už unavená, že jsem si to zakázala tolik sledovat. Abyste i vy přišli na jiné myšlenky, přicházím s pravidelným Photo diary.

Říjen jsem odstartovala fanstasticky. S kamarádkou Andrejkou jsme odjely na další jóga víkend, který byl úplně jiný než ten s Verunkou. Byl v krásném hotelu kousek od Berouna a bylo to vážně skvělý. Počasí vyšlo perfektně, ostatní jogínky byly skvělý, přes den jsme jógovaly, večer pily vínko a užily jsme si to perfektně. Jestli mi tenhle rok něco dal, tak jógu a jóga víkend, protože jsem byla už na třetím a jestli to všechno vyjde, tak mě v prosinci čeká ještě jeden. Nicméně tenhle byl geniální a dokonce byl obohacen i lekcí sebeobrany. No řeknu vám, pořádně jsem si mákla.

Tenhle víkend byl ale bohužel tou největší a zároveň jedinou výraznější akcí. Od poloviny měsíce nás opět postihl lockdown (který prý lockdwonem není), takže skončila veškeré kulturní i sporotvní dění a většina našich životů se přesunula domů. Já tedy střídám domov s Postupicema. Veškerý čas se snažím trávit doma a jedinou „akcí“ jsou tak procházky s holkama či nejnutnější nákupy. S Anet jsme ale byly na procházce po liduprázdné Praze a s Jančou děláme pravidelné procházky po naší modřanské rokli. A když už kafe, tak do vlastního hrníčku.

Pozitivní je, že se zase věnuje více čtení a za říjen jsem přečetla opravdové pecky. Skvělé je, že většina obchodů, restaurací a kaváren se na zavření lépe připravila, takže není problém si objednat jídlo domů, dojít si pro balíček do výdejního okénka nebo si třeba koupit knížku. Tak to prosím občas udělejte a kupte si ve vaší oblíbený kavárně třeba kafe. My to s holkama děláme pravidelně, a i když se vám může zdát, že stovka nikoho nezachrání, tak třeba to nemusí být pravda. Byla by škoda, kdyby kavárny musely končit.

S chlapci, kteří nás učili bezpečnostní triky 🙂

A všechny jogínky spolu 🙂

Tyhle burgery nemají chybu!

Láska 🙂

S Andrejkou 🙂

Botanica Coffee Truck.. nejvíc insta místo

<3

Jeroušek 🙂

S Markétkou <3

Nejde nemilovat <3

Žofi 🙂

Podzimní Baruš 🙂

Příroda je balzám

Praha <3

Karlův most nesmí chybět 🙂

🙂

S Anetkou <3

Výtahovka nesmí chybět 😀

Podzim <3

<3

Skvělá Aristokratka 🙂

Balíček z Etapy nesmí v karanténě chybět 🙂

Koprovka a první knedlík 🙂

Další kávová láska 🙂

Morning coffee

Vzdělaná tady nesmí chybět 🙂

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět