CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v červnu?

Červen je jeden z mých nejoblíbenějších měsíců a letos jsem se na něj extrémně těšila. Letos jsem totiž slavila třicetiny a měla jsem skvělou oslavu narozenin, kterou jsem si neskutečně užila. Ale nejen o tom bude toto photo diary, které ale vychází skoro až na konci měsíce dalšího.

Hne začátek června jsme s Markét vypustili už desátý díl našeho podcastu Culture Talks. Jasně, někdo za rok, co existujeme, by těch dílů udělal mnohem více, ale vzhledem k tomu, že my jsme v zimě skoro nenatáčeli kvůli covidu, beru to jako úspěchu. A zrovna desátý díl je jeden z mých nejoblíbenějších, protože je to s milovanými Tata Bojs, které mám extrémně ráda. Natáčení opět probíhalo online, na tenhle způsob už si začínám pomalu, ale jistě zvykat.

Kromě toho jsem si užívala krásy běžných dní. Konečně nám po ročním odložením začalo i mistroství světa v hokeji a na náš poslední zápas jsme vyrazily s Janičkou a Šárkou fandit do Riegráčů. Tam jsem se skoro po 14 dnech pak vrátila na koncert O5 a Radeček a bylo to skvělý. Koncert i hokej, tyhle venkovní akce mi tak chyběly. S Adri jsem taky vyrazila do bistra Laskavá, kam jsme pak vzala i Deny a Maky a musím říct, že je to krásné místo. A doufám, že během prázdnin přistane na blogu i článek o kavárnách, už na něj sbírám materiály.

Odpoledne s knížkou <3

Nejvíce jsem si ale stejně užívala víkendy, kdy jsem byla v Praze. Chodit běhat (bohužel kvůli vedru, to teď moc nedávám), ležet v posteli s knížkou, dělat si dobrý jídlo, koukat na tenis, tohle všechno já můžu a miluju. Musím říct, že za doby karantény a celkově toho divnýho roku si tyhle věci hrozně užívám a vůbec mi nevadí, že je dělám sama. Někdy se to zkrátka hodí.

No a samozřejmě nesmím opomenout i svoje narozeniny. Ty jsem strávila hodně poklidně, v Postupicích, se skleničkou prosecca, s mamčou a Luiim. A oslava o pár dní později byla naprosto FENOMENÁLNÍ! Dorazili všichni, koho mám ráda, sešli se skvělý lidi, a i když se někteří mezi s sebou neznali, tak během večera se seznámili. A to že jsem dostala milion kytek a strašně krásný dárky, ani říkat nemusím. Zkrátka jsem si z toho ještě dost dlouho plula na obláčku, protože to bylo vážně topový.

Jeden běh s Anetkou

Skvělá snídaně v Exilu 🙂

<3

Jedno ráno v bistru Laskavá

Morning coffee

Jahodová bábovka <3

Čerstvá třicítka 🙂

<3

S Anet a Háňou 🙂

Happy 🙂

S Janičkou 🙂

S Kačkou, Janičkou a Domčou 🙂

Moje holky <3

ÓČKO crew 🙂

Nejkrásnější <3

S Nelčou a Dášou 🙂

Praha <3

Ještě jedna narozeninová s Kačkou 🙂

Běhací 🙂

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět