CO SE DĚJE?

Co se dělo v březnu roku 2022?

Poslední Co se děje vyšlo v listopadu a sama si teď zpětně říkám, že asi už nemá cenu psát věci, co se staly pár měsíců zpátky. Z listopadu roku 2021 tak skočíme do března roku 2022 a rozjedeme to snad pravidelněji. Tyhle články mě baví psát, ale zaberou dost času a někdy je to takové náročné všechno sepsat. Teď ale jdeme na to.

Když teď projíždím svoje fotky a příspěvky na instagramu v březnu, spojuje je jedna velká a smutná věc. A to je válka na Ukrajině, která začala na konci února. Je hrozný, že i v 21. století se tohle děje a musíme to zažívat. Jsem ale hrozně pyšná na všechny, kdo veřejně válku odsoudili. Mluvím teď hlavně o biatlonistech, u kterých jsem měla často husí kůži. Na podporu Ukrajiny se konalo i dost koncertů, od některých z nich šel zase výtěžek na Ukrajinu.

Jedno pojógové ráno

Dost ale o válce, protože březen byl právě i o těch koncertech. Já třeba vyrazila za Nelinkou do Plzně, kde jsem konečně ochutnala slavnou pizzu z Die Pietro, pak jsme společně zašly na skvělý a moje milovaný Deaf Heart a Silver Spoons a druhý den si nacpaly pupky podruhý, když jsme vyrazily do plzeňského Kafecu, kde jsem si mimo jiné dali i výbornou vafli. Nutno dodat, že druhý den jsem šla hrát tenis a můj výkon tedy dost odpovídal i mému celodennímu přežrání. Nicméně, kromě tenisu jsem pokračovala i s běháním a na konci března jsem si společně s Jančou, Marošem a Anet zaběhla svůj první letošní závod. Jmenoval se Prague Park Race a běžel se v průhonickém parku. Sice to bylo „jen“ osm kilometrů, ale byla jsem pak hodně ráda, že jsem se dostala do cíle. Věděli jste že průhonický park má docela dost kopečků? A to mě v polovině května čeká Běhej lesy na Karštejně, no potěš.

Druhý den po běhu jsme zase s rodinkou vyrazily na dlouhý pěší výlet, což je moje příprava na říjnovou Santiago de Compostela, na kterou se s Nelčou chystáme. O tom ale zase někdy příště. S Verunkou jsem taky vyrazila na hokej do O2 arény a ještě jednou vyrazila na Deaf Heart a Silvers Spoons, tentokrát do Prahy. No a koncertní březen jsem zakončila na vystoupení Louise Tomlinsona, bývalého člena One Direction. Po dvou letech první zahraniční koncert, no měla jsem z toho pořádnou husinu.

Praha <3

Lívance já můžu 🙂

Hodně můžu :))

Moc mi to u toho běhání sluší

Naše běhací parta

:))

Vyrazily jsme s holkama za kultůrou :))

Víno a diář, to jsem já 🙂

Vafle v Plzni

Jídlo a Baruš rovná se VSL

<3

<3

Plzeň <3

Selfie time 🙂

Tenis s Deniskou

Část kočičího gangu :))

Háňa slaví <3

 

 

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět