Nezařazené

Photo diary aneb co se dělo v říjnu v roce 2022?

Pojďme si říct, že pravidelnost Photo diary není úplně valná. Poslední jsem vydávala v červenci a teď je konec října (ostuda). Ale! Budu se snažit je dělat nějak pravidelně, což se snad povede, vzhledem k tomu, jak moc mě psaní na blog baví. Tak teď jdeme na to.

Říjen jsme s Nelčou odstartovaly ne v České republice, ale někdy mezi Portugalskem a Španělskem, protože 1. října byl prvním dnem, kdy jsme se probudily na alberque a za svítání vyrážely na naší tour do Santiaga. O něm se rozepíšu postupně, protože to určitě stojí za zmínku. Nicméně skočíme do poloviny měsíce, kdy jsem měla ještě dovolenou, ale doma jsme nebyla. Spontánní nápady jsou nejlepší, a tak když mi moje Šárka psala, zda ve středu 12. října nechci jet do Berlín na Backstreet boys. No nemohla jsem říct ne, proto jakmile jsme přijela z Camina, druhý den jsem v půl desátý s Šárkou stepovala v Letňanech a čekaly na náš odvoz do Berlína. Já hlavní německé město naprosto miluju, je to jedno z mých vůbec nejoblíbenějších, a kdybych mohla, tak tam klidně i žiju (a nejen proto, že moje oblíbená kapela je z Německa :D). A koncert Backstreet Boys byl prostě skvělý a musím říct, že Němci jsou mnohem více party lidé, protože od prvních vteřin se hned zvedli ze sedaček a užívali si to.

S Nelčou na cestách

<3

Buen Camino neboli Šťastnou cestu 🙂

Šipka sem, šipka tam 🙂

Říjen byl taky ve znamení běhání. Musím říct, že se mi poslední dny běhá opravdu skvěle, protože podzim je pro mě nejoblíbenějším běhacím obdobím. Zvláště když je příjemně, neprší a svítí sluníčko a já tak můžu běhat jen v tričku. Což se právě dělo teď. Ale i když mi jeden den běh trochu poprchávalo, tak mě to nezastavilo a běžela jsem směrem na mou oblíbenou Náplavku, kde jsem nakoupila Janče, která měla narozeniny, nějaké drobnosti. Další den jsme to spolu oslavily v naší oblíbené Kavárně v exilu. A taky jsme si moc užily i Chinaski, ze kterých jsem raději odešla dříve než se to nějak zvrhlo.

Koncerty se v říjnu taky pěkně rozjeli. Kromě zmiňovaných Backstreet Boys či Chinaki, jsme vyrazila i na Rybičky 48 nebo na Sebastiana. A ve výsledku to bylo všechno moc fajn. A fajn byl vlastně celý říjen, protože bylo fakt hezké počasí, na říjen až docela dost teplo. Takže byl i ve znamení výletů a musím říct, že takhle krásný a barevný podzim dlouho nepamatuju. A ještě jednou věcí mi říjen udělal radost. Rozšířila jsem svou sbírku tetování a přidala jedno, za které jsem si vyrazila až do Žďáru nad Sázavou. Nově mám na ruce znamení Blíženců a květinu Jiřinu. Význam je jednoduchý; já, můj taťka a Luis jsme byli (já teda ještě jsem) Blíženci a moje mamka se jmenuje Jiřina 🙂

Běhando grando 🙂

Na Náplavku za kytičkou

Podzimní Praha <3

Berlín <3

Berlín <3

Berlín <3

Berlín <3

Nová kérka <3

Nová kérka <3

Horký štrůdl je můj must have podzimu <3

Jedna večerní Praha

Jedna výletová 🙂

Podzim <3

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět