CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v únoru?

Další photo diary je tady. Tentokrát a celkem logicky za měsíc únor, který byl u mě docela akční, za což jsem hrozně ráda. Absolvovala jsem pár výletů, několik party, ale i pracovní dny, které končily někdy i v půlnoci. Ale tak nějak si říkám, že tohle všechno ke mě patří.

Můj akční únor odstartovaly hory s mojí kamarádkou ještě z dob divadelních Kačkou. Společně jsem se totiž před pár týdny domluvily a v sobotu jsem vyrazily na den na procházku do Špindlu. Výlet to byl super, až na to, že počasí se moc nevyvedlo a my občas neviděly na krok. Oproti tomu, když jsme do Špindlu ke konci února jely s Janičkou lyžovat, to bylo božsky a až jsem si říkala, že to není normální počasí. Sníh i podmínky byly skvělý a fakt jsme si to užily.

Kromě Špindlu jsme vyrazila se Šáruš do Bratislavy. Původně na koncert rapperky Nicki Minaj, kterou ani jedna sice neposloucháme, ale jely jsme tam hlavně za tou show a za poznáním Bratislavy. A jediné, co jsme zvládly bylo se pořádně nadlábnout smažáku a kroketama a druhý den na skvělé snídani v kavárně Pan králiček priestor. Koncert Nicki byl totiž zrušený po několikahodinnovém čekání v hale, z čehož jsem byla opět nemocná. Následný týden jsem strávila s kapesníkem u nosu.

Kromě toho jsem absolvovala několik party, z jedné jsem se vrátila ve čtvrt na sedm, ale bylo to vážně skvělý. Když máte u sebe ty správné lidi, jde to všechno tak nějak líp. A to platí i co se práce týče. Sice jsem poslední dny z ÓČKA odcházela někdy až okolo deváté, ale když máte skvělý kolegy, tak to jde prostě nějak líp. Naše kolegyně Hanička slavila narozky a pekla jsem pro ní dort z černého piva, na kterého jsem slyšela jenom slova chvály, z čehož mám opravdu radost. Několik dní jsem strávila v Postupicích s kočičkama, biatonem a pečení a byl to super relax. Myslím ale že fotky vám z tohoto nabitého měsíce řeknou mnohem víc. Tak jdeme na to.

Skvělé lívance s kořením od Sonnentoru <3

<3

S Janičkou na horách <3

<3

Happy Baruš

S Anetkou v Marthy´s kitchen

<3 Marthy´s Kitchen

Skvělá knížka <3

Aperol time

S Kačenkou ve Špindlu

Přestěhovaly jsme Šáruš do nového 🙂

Hory 🙂

Borůvkový koláč ve Špindlu

Moje lásky <3

James v ÓČKU

Snídaně v Postupicích a ještě sníh 🙂

Boloňská omáčka podle Kačí z My Cooking Diary

Luisko <3

Moje radosti <3

Bastille <3

Kočička v Bratislavě 🙂

Přežíračka v Bratislavě 😀

Pan Králíček v Bratislavě <3

Dokonalá snídaně v Bratislavě <3

Pan Králíček v Bratislavě <3

Dort s černým pivem a mascarpone pro Haničku <3

Divadlo v Postupicích

Bratislava a Pan Králíček <3

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět