CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v lednu?

Nevím, jak u vás, ale pro mě je leden vždycky takový zvláštní měsíc. Je po Vánocích, do léta daleko, venku se brzo stmívá a ten čas je takový zvláštní. Já se rozhodla, že ho vyplním cvičením. A musím říct, že mi to vydrželo opravdu celý leden a doufám, že to takhle bude i v únoru. Pojďme se podívat na můj leden v obrázcích.

Leden byl u mě ve znamení cvičení a zdravého životního stylu. Nechci tomu říkat hubnutí, protože jsem se rozhodla, že to prostě hubnutí nebude. Je to cesta, kterou jsem se vydala. Chodím čtyřikrát až pětkrát týdně cvičit – střídám lekce, posilovnu, jógu a plavání. Ráda bych do toho v létě zapojila i třeba tenis nebo běh venku, ale zatím využívám vnitřní prostory. A musím říct, že mě to fakt baví. Navíc jsem se díky tomu naučila chodit spát brzo a vstávat poměrně brzo. Občas chodím i s Jančou nebo Verčou, ale nevadí mi jít ani sama. Jsem ráda, že se k tomu donutím. Mojí velkou motivací jsou i chytré hodinky od FitBit, které jsem si pořídila jako pozdější vánoční dárek. Jsem z nich nadšená a hrozně mi vyhovují.

Zamilovala jsem si i vaření. To provozuji i čtyřikrát či pětkrát týdně a velkou pomocnou mi k tomu jsou kuchařky Cesta k opravdovému jídlu od Evy Ehrenbergerové z blogu Moje barevná kuchyně a výživová specialistky Markét Gajdošové a My Cooking Diary od Kačí Saint Germain. Miluji jejich recepty a hlavně krabičkové, které jsou právě v té od Markét a Evy. Vážně, tyhle knížky moc doporučuju. Musím říct, že si poslední dva týdny píšu jídelníčky, abych věděla, co nakoupit a nemusela tak potraviny vyhazovat. To je jedno z mých předsevzetí, protože mi to přijde jako velký globální problém.

S Markét jsem během ledna fotily fotky k jednomu projektu, o kterém zatím ještě nemůžu mluvit, ale pokud všechno dobře dopadne, v příštím photo diary vám povím víc. A i když jsme běhali v mínusových teplotách venku na mrazu a v šatech, bylo to super. Už se těším až s tím půjdeme ven, bude to vážně super. Další vášní, se kterou jsem v lednu pokračovala, je čtení. Zvládla jsem knížky hned dvě – Manželé od vedle a Tapetář a obě mě moc bavily. Doufám, že letos se mi podaří dát dohromady těch 50. Uvidíme, jak to dopadne. V lednu nechybělo ani pár výletů, chození po kavárnách (článek o nových bude brzo), ježdění do Postupic a samozřejmě chození do práce. V lednu jsem také musela zkrečovat nějaké své cestovatelské plány, ale věřím, že jich ještě spoustu přibyde.

Klasická výtahovka

Boží kniha.. Shari Lapena nezklamala

Tenhle diář nesmí u mě chybět

S kolegyněmi jsme vyrazily na divadlo

Hurá cvičit 🙂

Asi poslední maturiťák v mým životě 😀

Kačí je láska <3

<3

S Jonášem v kavárně

A další kavárna <3

A únikovka s ladies

Jedno ráno v Podolí.. 🙂

Sice 184 stránek, ale hodně náročné téma…

Zbytková bábovka

Skvělá vajíčka v Osadě <3

A konečně taky ochutnávka v Alfa Bet <3

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět