CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v červenci?

Tohle photo diary vychází o trochu později, ale to protože na přelomu měsíce jsem byla s holama na Lipně a dneska se zase vracím s krátkého odpočinku na horách. O naší dovče v Jižních Čechách vám více povím v klasickém „cestovacím“ článku, teď už pojďme na červenec v obrázcích.

Červenec začal nejlépe jak mohl. S Janičkou a Kačkou jsme vyrazily na prodloužený víkend do Brna. Je to naše tradice, a přestože letos to nebyla žádná zahraniční destinace, jak bylo v plánu, neskutečně jsme si to užily. Skvěle vyšlo počasí, takže jsme jeden celý den strávily na koupališti, kde jsme se spálily (hlavně já tedy), vyrazily jsme se projít na Špilberk, pily jsme, navštěvovaly super kavárny, byly v letním kině a poslední den jsme si užily na wellness. Zkrátka to byl naprosto perfektní prodloužený víkend a opět mi to potvrdilo, proč Brno prostě miluju. Na konci měsíce mě čekal ještě jeden výlet a to dovča s Hankou a Anet na Lipně. O tom vám ale napíšu samostatný článek, ke kterému se dostanu snad příští týden. Byla by totiž škoda, kdybyste přišly o plno tipů na místa i na jídlo. Přeci jenom dovolenou v Čechách bude trávit asi hodně z nás, tak proč se neinspirovat.

Sedmý měsíc se nesl i ve znamení i skvělých party. Ať už to byla sportovně zábavná parta s holkama z FitFabu, koncert mé oblíbené Loly, který mě odrovnal až do druhého dne nebo posezení s Markétkou a Deniskou. Jedním z nejzásadnějších okamžiků ale byl moment, kdy jsem šla na svoje první tetování. Ano, po letech přemýšlení a váhání jsem se konečně objednala na tetování a můj krk tak zdobí jednoduchý obrys kočky. Kočky miluju, to vám asi došlo a tohle je prostě to, co mě nejvíce vystihuje. Až je mi trochu líto, že se na něj nemohu sama normálně podívat. Vidím ho totiž jen když si vykroutím krk v zrcadle a nebo samozřejmě na fotce. Co je ale skvělé, tak ostatním se moc líbí. Musím se přiznat, že bolesti jsem se docela dost bála, ale bylo to mega rychle hotové a za čtvrt hoďky jsem odcházela ze salónu hotová. Tatérku Fausty musím jen a jen doporučit. DÍKY!

Červenec byl pro mě i docela sportovní. Začala jsem část cesty do práce jezdit na Rekole a miluju to. Vždycky nasednu dole v Modřanech a drandím až na Náplavku, kde kolo vrátím a zbytek dojdu. Hrozně mě to baví a jednou jsem se na kole vydala i s Anet a Hankou a bylo to mega skvělý. Kolo tak kombinuju s jógou, tůrama a mým oblíbeným cvičením na problematické partie a musím říct, že mi to takhle mega vyhovuje. Tenhle měsíc byl vážně skvělý, nádherné počasí, večery strávené s kamarádkami na výletech, čtením, dobrým jídlem a pitím.

Brno je láska <3

Wellness.. zasloužený!

<3

S kočičkama <3

Brněnský drinky <3

Nová závislost v podobě Espresso Tonicu a skvělá kavárna Momenta na Zelňáku v Brně

Jedno koupákový selfie

Brno

 

A jedna výtahovka

Nový Creme de la Creme na Vinohradech <3

Rostou.. občas 🙂

Hurá na jógu

Skvělá kniha a skvělé Espresso Tonic <3

Sobotní ráno ve Smetaqu <3

Natáčení podcastu s Lukášem Chromkem

Borůvkový koláč s mascarpone je na blogu

Nová láska <3

Jedna skvělá párty s FitFab <3

A další boží natáčení tentokrát s Honzou Řičařem 🙂

Jedna před premiérou filmu Havel 🙂

Poprvé na Rekole

Cacao opět nezklamalo 🙂

Morning coffee

Rekola jedou <3

Baruš a jídlo, to je láska <3

 

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět