CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v lednu?

Sice už je třetí měsíc, ale já teprve přidávám shrnutí za ten první, ale nevadí. Poslední týdny v blogování nejsem hold nejpilnější, ale doufám, že se to brzy změní. Teď ale rychle pojďme na Photo diary za leden.

Začátek nového roku jsem s kamarádka strávila na horách a musím říct, že to byl přesně takový Silvestr jaký jsem si přála. A protože se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok, tak 1. ledna jsme se holkama rozhodly, že půjdeme na Sněžku. Sice jsme jí nevyšláply celou, protože to chce odvahu a hlavně nějaké zkušenosti. My jsme šly z Pece pod Sněžkou vyjely lanovkou na Růžovou horu a z ní jsme šly pešky. Podle fotek můžete vidět, že sluníčko se nám trochu vyhnulo a byl to teda docela masakr. V jednu chvíli jsem neviděla na metr před s sebe a v tu dobu jsem děkovala, že jsem k svátku dostala treckingové boty. Bez nich na hory už nepojedu. Ale zážitek to byl, myslím, že pro každou z nás teda trochu jinak 🙂

S Verunkou

Dobrý oblečení a boty, to je základ!

Hory jsem si nejvíc užila, ale pak už nastal čas vrátit se do Prahy a do běžného života. V práci nám čas občas zpříjemnil nový hafan našeho kolegy, neskutečný pupík a v normálním životě mi radost dělal podcast Opravdové zločiny, do kterého jsem se zamilovala, biatlon a taky sníh, který se v Praze držel neskutečně dlouho. A řekněte mi, kdo by nemiloval to křupání? Radost jsem si dělala i kafíčkama s sebou, když to v kavárnách zatím nejde a ráda bych řekla, že i knížkami, ale na ty jsem v lednu nějak neměla energii, takže jsem přečetla jen jednu. Tak snad to brzo zas napravím.

A ještě jedna důležitá věc. Začala jsem běhat. Ano i já jsem se přidala k tisíce lidí, co s sebou chtějí něco dělat, ale protože skoro nic nejde, tak běhají. A musím říct, že mě to baví. Sice jsem po prvním běhu myslela, že vyplivnu plíce, ale s každým dalším je to lepší a lepší a já cítím, že uběhnu a udýchám mnohem víc. Běhám nejraději ráno, na lačno, když si dám jen banán a nebo piškoty. A je to skvělý. Zrovna dneska jsem taky chtěla jít, ale ta mlha nic moc. V kombinaci s jógou je to fakt něco, co mě poslední dobou baví a přináší mi to fakt velkou radost.. Což je v dnešní době mega důležitý.

Jak sněhulák 😀

S Veru na Sněžce 🙂

Nikde nebylo nic vidět..

Ale stálo to za to!

Nádhera

Happy sněhulák 🙂

Pohádka 🙂

Pupík <3

Zima se sněhem, to je prostě paráda

Kavárna, co hledá jméno umí <3

Baruš běhá i na sněhu

Morning coffee

Miluji seriálový trika, část I.

Miluji seriálový trika, část II.

Barevné snídaně jsou láska

Perník a káva z kavárny Nový svět

Praha <3

🙂

Domácí sushi <3

🙂

Jaru <3

Další kafíčko v Allegre

 

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět