CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v květnu?

Dá se říct, že květen byl pro mě takový pohodový fajn měsíc, který měl v sobě nádech normálního života. Jóga pobyt, kavárničky, čtení, hokej. Člověk má pocit, že se vážně všechno vrací tam, kde má být. A doufám, že v podobném duchu se ponesou i další měsíce.

Květen jsem odstartovala svou milovanou jógou, respektive jóga pobytem, kam sem vyrazila s partou podobně nadšených žen. Hrozně ráda na takové víkendy jezdím sama, bez kamarádek, protože pak mám čas sama na sebe, na své myšlenky a sama na sebe. A tentokrát to bylo super v tom, že jsem si vyzkoušela i několikakilometrovou chůzi bosi v lese. Zajímavý zážitek a rozhodně to někdy zopakuji. Navíc to byl jeden z prvních opravdu hezkých víkendů, takže jsem si grilování, jógu venku i meditaci u vodopádů skvěle užila.

Hurá na procházku bosé

První víkend v květnu jsme slavili i mamky kulaté narozky. Vlastně nejen její, těch narozek, které jsme nestačili oslavit bylo více a musím říct, že jsme si to všichni moc užili. V příští várce se budou slavit i ty moje, také kulaté.  S  Deny a Markét jsme se také jednou hodně spontánně domluvily na piknik a musím teda říct, že to bylo super. Nečekané, ale skvělé a opět super vyšlo počasí.

A počasí mi naštěstí skoro vždycky vyšlo i u mého běhání. Až na jeden běh, kdy mě kroupy zastihly uprostřed běhu. Výhodou bylo, že jsem pak zvýšila tempo a letěla domů. A moc mi pomohlo a hlavně bavilo i běhání s mojí úžasnou Verunkou. Konečně jsme se domluvily a závěr v naší modřanské kavárně byl fakt skvělý. Vtipné bylo, že jsme se den předtím potkaly v lese, když já šla ze cvičení na první pocovidovou snídani do kavárny a ona se šla jen tak projít. Tyhle víkendy jsou prostě top a je zkrátka miluju. A miluju ty chvíli, kdy s holkama fandíme hokeji. I ty chvíle, kdy jsem v Postupicích, kde si užívám milovanýho Lojzu i klid.

S mamčou <3

S mamčou <3

A těch skvělých chvílích bylo hodně i na konci května. Hlavně 27. května, kdy měl premiéru vzpomínkový díl Přátel, na který jsme se dívali s Adri a s Domčou a bylo to zkrátka super. A určitě vím, že se na to podívám ještě několikrát, stejně jako na samotný seriál. Takže jestli jste neviděli, utíkejte se kouknout. No a poslední den v měsíci jsme s Markét šly oslavit do znovu otevřených kaváren, do La Boheme Café. Asi nemusím říkat, jak strašně skvělý bylo sedět v kavárně.

Konečně v kavárně 🙂

Běhání pod mrakem je nejlepší 🙂

S Lojzánou <3

S Nelly po dalším podcastu 🙂

S Verunkou po běhu 🙂

Milovaný vejce Benedict

Kachna kámoška 🙂

:))

Jedno ranní kafčo 🙂

A jedna partoška z holkama .. 😀 foceno asi ve tři ráno 😀

<3

A jeden fajn běh 🙂

Tyhle výhledy 🙂

Kačky kráska 🙂

A jedna výtahovka 🙂

Rakouský večer u Anet

Lásky <3

Další výtahovka 🙂

Jóga venku je nejvíc

Mňam <3

<3 <3

Krásný výlet a krásné výhledy 🙂

🙂

 

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět