CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v červenci?

No psát Photo diary za červenec 30. srpna není nejideálnější, ale já vám nevím, kam ten čas utíká. Já ho prostě nestíhám. Za pár hodin jedu po roce a půl na letiště a razím na 10 dní na jóga pobyt do Itálie, na který se neskutečně těším. Ale o Photo diary za první prázdninový měsíc vás neochudím.

Červenec se pro mě stal hodně zásadní a věděla sem to už dlouho dopředu. 8. července jsem šla totiž ke skvělé Nicol na prodloužení vlasů a musím říct, že jsem se nikdy necítila lépe. Je to neskutečný, co s vámi vlasy udělají. Rozhodně nelituji, i když teď v koupelně trávím mnohem více času i kvůli úpravě. Ale miluji to a rozhodně s tím nehodlám jen tak přestat.

Červenec byl i posledním měsícem, co byla naše Markétka v Čechách, protože s manželem Marťasem odletěli na dost dlouhou dobu do Kanady (kam se za nimi doufám brzo podívám). Proto jsme s Deniskou a Markétkou vyrazily vstříc Moravě, odkaz na první článek vám dávám tady. Toho druhého se snad dočkáte v průběhu září, já jsme na tohle hrozná. Jely jsme tam od neděle do úterý, a zatímco holky vyrazily v úterý brzo ráno směr Praha, já jsem se ještě zajela podívat do Lednice a večer pak sama do Prahy. A bylo to krásný, Lednice je nádherná.

V červenci oslavila i moje Kačka třicetiny, ještě nás čekají jedny a to v říjnu Janičky, na který se mega těším. S holkama jsme pro ní připravily tajnou oslavu a myslím, že měla radost. A tenhle prázdninový měsíc nechyběla ani kavárničky, výlety do Postupic za Lojzánou a další kočičí partou a zkrátka spoustu hezkých dní. Tohle léto se mi zdá hodně v pořádku.

Kavárničky, to je moje

Skvělá Lights Coffee 🙂

<3

<3

Poslední na dlouhou dobu <3

Černá láska <3

Lednice <3

Lednice <3

Minaret u Lednice

Cyklistky 🙂

Kačky oslava 🙂

Mňam <3

Miluju to 🙂

<3

<3

<3

Poslední fotka s krátkými vlasy

Mňam <3

Žofi na to má svůj názor

<3

:))

Rostou :))

<3

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět