CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v srpnu?

Je to ostuda, že srpnové Photo Diary přichází až v polovině října. Slibuji, že se pokusím se s těmito články vrátit na nějakou původní bázi, tak aby vycházely tak jako tomu bylo dřív, tedy na konci daného měsíce. Teď se ale pojďme vrátit do doby, kdy bylo ještě hezky, zkrátka do srpna.

Srpen je sice už hodně dlouho za námi, ale moje prodleva článků se trochu natahuje. I teď, v polovině října na něj moc ráda vzpomínám. Highlitem tohoto měsíce byl můj první závod v životě. Rozhodla jsem se totiž jít na Běhej lesy na Karlštejn, což bylo naprosto skvělý. Běžela jsem sice „jen“ 4,5km, ale bylo to naprosto ideální. Ten den totiž bylo neskutečný vedro, takže ty čtyři kiláčky mi naprosto stačily a pak jsem si už jen mohla užívat poběhovou atmošku. To holky, co běžely 13 nebo 19 km na tom byly malinko hůř. Navíc vím, že bych těch 13 km neuběhla.

Pyšná!

První závod <3

Den před během jsem si naplánovala ještě s Verunkou cestu na festival Rock for People Hope, což byl festival skoro po dvou letech. Málem jsem se rozbrečela štěstím, když jsem poprvé přišla do arélu. Navíc RfP je jedním z mých nejoblíbenějších festivalů. Počasí vyšlo tak napůl; nejdřív bylo děsný vedro a večer se strhla taková bouřka s děštěm, že jsme zmokli a báli se, že ani neodjedeme. Dalším skvělým dnem byl i FitFab Yoga day od mých skvělých holek z Fitbfabu. A vzhledem k tomu, že jsem pár dní na to odlítala do Itálie na Yoga reatreat, bylo to skvělé načasování (článek o mé cestě k józa máte tady). Byl to skvělý den, plný jógy a super přednášek.

Musím také zmínit skvělé knížky, jednou z nich je určitě Na Chesilské pláži od Iana McEwana, kterou jsem četla zrovna ve chvíli, když jsem jela za mojí bývalou spolužačkou Simčou a jejím roztomilým kloučkem do Kralup. Skvělá byla i prosecco degustace s mýma holčičkama, kterou jsme dostaly od Janči k Vánocům nebo dámská jízda s mýma tetama a sestřenkou  v Praze. No a 30.září jsem konečně odletěla do Itálie na Yoga reatret, o kterém vám řeknu příště.

Zpátky na místě činu

S Verunkou <3

A za rok na Green day!

Skvělý Lukáš Krpálek 🙂

Ideální <3

Milovanej Myšák!

To je bobík 🙂

<3

Jedna s holčičkama 🙂

Mňáááám!

Výtahovka nesmí chybět 😀

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět