CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v lednu 2023?

Nemůžu uvěřit tomu, že za sebou máme první měsíc nového roku. Musím říct, že těch 31 dní neskutečně uteklo, byly nabité zážitky, cestováním a občas taky pořádným stresem. To ale tak trochu k mému životu patří. Tak se pojďme podívat na to, co mi ten leden přinesl.

Leden je pro mě jedním z nejméně oblíbených měsíců. Je po Vánocích, které tedy stejně neslavím, nic moc se neděje, venku není moc hezky, je brzo tma, zima a všichni jsou otrávení z toho, že do tepla a léta je daleko. Musím říct, že tvrzení, že se nic neděje pro mě tedy v lednu rozhodně neplatilo. Silvestr jsem oslavila doma s nachlazením, druhý den se šla na klasiku projít do mojí milované Modřanské rokle, k obědu si uvařila čočku a jak se říkám, byla jsem dobrá. V pondělí 2.1 jsme naplno skočila do pracovního procesu, ze kterého jsem tak nějak zatím nevyšla.

Skvělý jóga víkend s holčičkama <3

Just Croisant s Markét 🙂

Leden byl pro mě také hodně cvičící, což je teda asi pro dost lidí, ale naštěstí já nejsem „ledňáček“, tak cvičím v lednu, únoru i třeba v listopadu. Zkrátka je to mojí součástí a třeba to, že bych v pondělí ráno nešla na svojí oblíbenou lekci jógy si už nedovedu představit. Stejně to mám i se svými „problémovkami“ nebo během. Mimochodem, 1.4 absolvuji svůj první pražský půlmaraton, na který se sice hrozně těším, hlavně na tu atmosféru, protože RunCzech dělá všechny akce strašně dobře, ale mám z něj i trochu strach, protože je to 21 kilometrů. Ale poctivě pracuji na tom, aby to všechno dobře dopadlo. A co se týče jógy, hned první víkend jsem absolvovala naprosto top víkend s holkama z Fitfab Strong a asi jsem netušila, jak skvělý lidi potkám a jak moc na ten víkend budu vzpomínat. A právě tam se zrodila moje vášeň a láska k acro józe, na kterou teď s mojí kamarádkou Barčou chodíme a je to strašně skvělý. Hrozně nás to baví a už  po první lekci jsme věděly, že budeme pokračovat dál.

Acro jóga <3

Pravidelný čas na podložce <3

Leden byl taky docela výletový. Prvně jsme s kamarády vyrazili na Karlštejn, přičemž nám vyšlo fakt krásný počasí. A když chvilku pršelo, tak jsme zrovna seděli ve skvělým bistru Karlštejn 34, kde jsme měla nejen naprosto skvělou kulajdu, ale moje milovaný Pastel de Nata. Ten den jsem se sice vyválela v bahně, protože mi podjela noha a já už ležela, ale i tak to bylo naprosto super. No a další výlet byl do Špindlu, kam jsme pracovně jely s holkama na světový pohár v lyžování. A bylo to fakt super, i když jsme si říkaly, že si to příště prodloužíme a půjdeme lyžovat. S Janičkou, Kačkou a Šárkou jsme také jeden večer vyrazily na únikovku a na večeři. A musím říct, že jsme vážně královny únikovek. Když tak koukám ve shrnutí na svůj leden, musím říct, že byl fakt moc fajn. Sice jsem skoro 14 dní byla nemocná a měla občas svoje hodně deep stavy, ale poznala jsem tolik skvělých nových lidí, kteří jsou teď mojí pravidelnou součástí života a že jsem tak hrozně ráda, že jsem těm novým vztahům otevřená.

Čtvrteční běh s holkama 🙂

<3 <3 <3

Leden ve znamení cvičení

Špindl 🙂

S Lenny <3

Pracovní výlet do Špindlu 🙂

Svářo <3

Únikovka s holčičkama 🙂

CukrCafé Ridikulus

<3

Skvělé bistro Karlštejn 34

Super výlet na Karlštejn <3

Skvělé bistro Karlštejn 34

 

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět