CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v listopadu?

Jsou většinou dva měsíce v roce, které nemám moc ráda. Listopad a leden. Ale ten první zmiňovaný v posledních letech už mám trochu raději. Letošní listopad byl ve znamení jógy, protože jsem jógovala docela dost. Tak se na to pojďme podívat.

Listopad se dá říct, že u mě proběhl naprosto v pohodě a normálně. Chodila jsem hodně na jóga lekce a vrcholem toho byl joga brunch s mojí milovanou Verčou v Kavárně, co hledá jméno. Jóga tam se spojila s vege pojetím „svatomartinské husy“. Takže knedlíky i zelí bylo, ale místo husy byl seitan. A musím říct, že to bylo super a moc příjemná neděle. Na tyhle joga dny chodím většinou s Denčou, se kterou jsem jógovala už v Římě a bylo to super.

Super Tramp Coffee

Hodně se také ten měsíc řešil tenis, tedy minimálně v televizi. Poctivě jsem koukala nejen na pohár Billie Jean King, ale také na Turnaj mistryň. A z toho druhého jsem měla rozhodně větší radost, i když se to hrálo v Mexiku, takže často noční zápasy. Ale co. Konečně jsem také po dlouhé době vyrazila běhat, protože jsem skoro od Nature Runu běhat nebyla. A taky konečně s Verčou, přičemž jsem pak rovnou zajela i pro nějaké vánoční dárky.

Vánoční atmosféru, která se v Praze začala pomalu probouzet, ale narušil fakt, že opět zrušili vánoční trhy. Já jsem, stejně jako celá Praha, vyrazila den před zákazu na svařák na Mírák, kde jsou trhy nejkrásnější. Na to, že byl pátek ve tři tam byla opravdu celá Praha. Jinak se mi také dařilo víc číst. Rozhodla jsem se třeba přelouskat celou sérii Harry Potter a samozřejmě jsem začala prvním dílem, který je prostě kouzelný. Můj oblíbený Daniel Cole vydal novou knihu, tak to jsem také přečetla, ale bohužel nic moc.

Imitátor od Daniela Cole

<3

První a poslední svařák na vánočním trhu

<3

Jeden modřanský běh

Jablečné lívance <3

Další běh

Dlouhovlasá Baruš

Miluju to

Další skvělá kavárna

Modřanská rokle

Jedna běžecká výtahovka

<3

Svatomartinská husa ve vege verzi

<3

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět