CO SE DĚJE?

Photo diary aneb co se dělo v květnu?

Tohle photo diary bude pořádně nabité, protože tento měsíc byl opravdu plný. Paříž, Kutná Hora, Karlovy Vary, operace očí. Zkrátka toho bylo tentokrát opravdu hodně, takže se můžete těšit na článek plný fotek a zajímavostí.

Květen jsme s Janičkou a Šárkou odstartovaly akcí v Grébovce, kde nám samozřejmě asistovala i Rejmi od Šárky. Tuhle černou roztomilost můžete znát z mých fotek a článků. Kromě toho jsme ještě navštívili Veggie Náplavku, kde to bylo letos opravdu super. Skvělý byl donut z Donut Shopu, vege burger, kafe s Nemlékem, zmrzlina od Créme de la Créme, zkrátka super. Květen byl i ve znamení několika narozenin mých skvělých kolegů a musím říct, že všichni vždycky poctivě něco přinesou a pak půl dne jen slavíme.

Měsíc lásky byl ale hlavně ve znamení mé Paříže, kam jsem letěla s Anetkou. Nebudu vám tady toho moc vypisovat, protože první díl jste si mohli přečíst před pár dny na blogu (odkaz tady) a druhý je už rozepsaný a tvoří se. Byl to ale super výlet. Doufám, že brzy takový zase s Anet zopakujeme. A jestli vyjdou všechny mé letošní cestovatelské plány,  tak budete mít opravdu hodně, co číst. Uvidíme, jak to všechno dopadne.

Víkend po Paříži jsem dorazila do Postupic a musím říct, že na mě padla pořádný strach z operace. Ve čtvrtek 23. května jsem totiž šla na laserovou operaci očí. I o ní chystám poměrně velký článek, protože od té doby mi chodí hrozně moc zpráv o celkové operaci, jak to probíhá, za kolik, jestli to bolí, atd. Každopádně já jsem si tím splnila jeden ze svých životních cílů a jsem hrozně šťastná, že jsem na to šla. Teď mám 10 dní po operaci a každým dnem vidím líp a líp. Sice se nemůžu měsíc líčit, což teda docela trpím, ale dá se to přežít. Můj doprovod Šárka si jen den předtím zlomila prst, takže jsme si pak dělaly srandu, že jsme fakt dvojka. Jedna slepá, druhá bez prstu. Období okolo operace jsem strávila Mistrostvím světa v hokeji, což je s Janičkou naše oblíbená zábava. Skoro každý zápas jsme strávily někde venku a skvělé bylo, že počasí vyšlo na jedničku.

Jen pár dní po operaci jsme s Janičkou vyrazily do Kutné Hory. Musím říct, že výlety po Čechách mě poslední dobou fakt baví a už teď plánuejeme kam vyrazíme. V Kutné Hoře nebylo moc lidí, bylo krásně a vážně to byl boží den. Jen týden na to jsme s holkama vyrazily do Karlových Varů a zase to bylo super. Z obou měst budou články- z Kutné Hory už ve čtvrtek a z Karlových Varů snad příští týden.  Kromě všech možných výletů jsem prubla i několik koncertů a návštěv kin a celkově tenhle měsíc fakt stál za to. Doufám, že červen na tom bude úplně stejně.

Dokonalý donut z Donut Shopu

Vege burgery s Rejmi

Super odpoledne s holkama <3

Creme de la Creme prostě nikdy nezklame

Vege burger <3

 

Paříž <3

Paříž <3

Paříž <3

Paříž <3

 

Paříž <3

Paříž s Anetkou <3

Paříž <3

Paříž <3

Global Social Awards a moji milovaní kolegové <3

Lui <3

Lui <3

Karlovy Vary s kočičkama <3

Karlovy Vary <3

Karlovy Vary <3

Karlovy Vary a kavárna Republica Coffee <3

Premiéra Rocketmana

Paříž <3

Paříž <3

Paříž <3

Rejmi <3

Poslední fotka s brejlema

Kutná Hora

Kutná Hora

Kutná Hora <3

Kutná Hora <3

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět