CO SE DĚJE?

Co se dělo v dubnu roku 2022?

Je to neskutečný, ale už je květen. Je hrozný, jak to utíká, protože mi přijde, že ještě před pár dny jsem oslavovala příchod nového roku a pak jela hezky spořádaně v půl jedný domů. A teď je tady hodnocení měsíce dubna, uff. Nicméně duben byl takový fajn a hezký měsíc, ve kterým jsme mimo jiné vyrazily s holkama do Brna.

Duben začal jak nejlépe mohl, protože moje Verča slavila rovnou troje narozky (dvoje proběhly v covidu). A byla to super party, na které se zpívalo, tančilo, pilo, ale hlavně oslavovalo a bylo to zkrátka moc fajn. Navíc se ten den běžel ještě pražský půlmaraton, kde běžel nejen Jany Maroš, ale i Anet, která ten den slavil narozeniny a moje Verunka (čas kávičky). Takže to byl celkově hrozně pěknej den, a až sem si říkala, že si třeba ten pražský půlmaraton příště taky zaběhnu.

Oblíbená snídaně a spisovatelka

Během Velikonoc, který jsem trávila tradičně v Postupicích, a který mám i docela ráda, protože je to hezké vítání jara a relativně hezkého počasí, jsem si řekla, že bych více času měla strávit na jogamatce. Takže jsem tam hned naklusala a bylo to skvělý. Teď se snažím chodit pravidelně každý čtvrtek od 7 hodin ráno na Letnou a většinou si pak sama zajdu ještě na skvělou snídani. Není lepší začátek dne totiž. Pravidelně ve čtvrtek chodíme i s holkama běhat, sama se snažím chodit běhat ideálně dvakrát/třikrát týdně. Zavedla jsem si novou sobotní tradici a běhám ráno na Náplavku na trhy, kde to zakončím kávou a bylinkovou topinkou a většinou se tam i s někým sejdu. Ne vždy je to super běh, a když mi to nesedne, tak sednu na kolo a dorazím tam na kole. Na rekole chci ostatně zase začít víc jezdit, zvlášť teď, když je fakt pěkně. S Janou a Marošem jsme si navíc zaběhli fajn akci Běh pros Světlušku, což byla charitativní pětka a opět to byl moc fajn zážitek. A navíc, když jsem ještě předtím šla na pracovní večeři do L´Osterie, kde jsem měla tu největší a možná i nejlepší pizzu na světě (a to já moc pizzová nejsem :D).

Duben byl i fajn, co se koncertů týče. Nejprve jsme s Nelčou a Verčou (to je Verunek dneska :D) jsme vyrazily na naše milovaný Tata Bojs do Brna a u toho nezapomněl jít do 4Pokojů nebo do Soul Bistro, kde si nedávám nic jiného, než jejich skvělý Fish and Chips. Pak jsem měla zážitek roku, protože do Prahy konečně přijel můj milovaný Dimash, což byl pro mě asi jeden z největších zážitků roku. Jeho vystoupení bylo prostě epický, to se slovy ani nedá popsat. Z tohohle zážitku budu žít ještě hodně dlouho. A nakonec mě čekali i australští 5 Seconds of Summer, což byl taky super zážitek.

Majáles s touhle partou <3

Skvělý zážitek a tak trochu návrat do studentských let byl i Majáles, na který krásně vyšlo počasí. Mirai jsou moje jedna z nej českých kapel a ve složení Kačka, Michal, Janča a Maroš jsme si to všichni dost užili. Hudební a party zážitek bylo i předávání cen Anděl. Kdybych druhej den nemusela do práce a neměla na sobě celej večer podpatky, asi bych byla ještě nadšenější. A duben jsme s Nelčou zakončili na Ladronce na našich oblíbených Deaf Heart a v divadle na představení Mackbeth. Oboje moc doporučuju.

Nelinka v Praze <3

Náplavka

Andělééé :))

Po sto letech v podpatcích

<3

Běh pro Světlušku

Working crew 🙂

Může být <3

Náplavka

<3

<3

Run baby run

Brno je láska

A holčičky jsou taky láska <3

<3

<3

Verunka slavila <3

 

 

Mohlo by se Vám líbit

Bez komentářů

Odpovědět